Verbouw & nieuwbouw

Ontzorgen

Dat is wat Ciolina BV voor u kan betekenen. U wilt al jaren extra woonruimte voor uw woonkamer, keuken, badkamer of wellicht een extra slaapkamer. Ciolina denkt met u mee, ontwerpt, geeft advies, zorgt voor de benodigde vergunningen en realiseert uw droom.

Ciolina  is al jaren actief in diverse soorten ver(nieuwbouw) projecten. Ver(nieuw)bouw wijst op de vaak voorkomende mix van nieuwbouw en tegelijkertijd een verbouwproject. Voorkomend bij de realisatie van bijvoorbeeld een uitbouw waarbij gelijktijdig ook het bestaande pand wordt betrokken.

Wie gingen u voor?

Met gepaste trots mogen wij vermelden dat we in de lange historie van Ciolina diverse soorten opdrachtgevers hebben gehad. Van particulier tot multinationals en qua projecten lopen onze ervaringen van  sociale huurwoningen tot vrijstaande (kantoor)villa’s en zelfs een penthouse.

Waarom Ciolina?

Ciolina heeft de benodigde eigen vakmensen, diverse vaste onderaannemers en tevens diverse projectleiders uit de praktijk en met vele jaren ervaring. Naast dit uitvoeringsvoordeel, kunt u ons ook inzetten voor het ontwerp- en vergunningstraject. Zowel voor het exterieur als uw interieur, kunnen wij u advies bieden, indien gewenst met behulp van architecten en stylisten.

Onze kracht zit hem in het meedenken met u als klant, gemixt met de Rotterdamse mentaliteit van “niet lullen, maar poetsen”. Ook in de nazorg staan wij voor u klaar en lossen wij, eventuele problemen, altijd naar tevredenheid van de klant op.

Mogelijkheden?

Het mooie van de bouw is, bijna alles kan echter is de prijs vaak bepalend. Echter is ons motto, wat we bouwen moet goed zijn. Soms is dat duurder dan bestaande alternatieven. Echter uw vastgoed is het waard, gedegenheid, duurzaamheid en kwaliteit zorgt ervoor dat uw investering later terugverdient kan worden.


Specialisme

Badkamers

U wilt een nieuwe badkamer? Bij Ciolina bent u daarvoor aan het goede adres, in..

Kelders

Méér woonruimte met een kelder! U wilt meer woonruimte? Wel eens aan een keld..

Op- en aanbouw

Onder constructie!..

Renovatie/restauratie

Uw “oude” pand als nieuw, van ontwerp tot verhuizing! U bezit een oud pan..


Projecten

Collage bestaand en nieuwe situatie

Gevel renovatie

Datum: December 2016 Opdrachtgever: Eigenaar Locatie: P..


Woonhuis – Casco sloop, aan- en verbouw interieur/exterieur

Datum: Augustus 2012 Opdrachtgever: Eigenaar locatie: Rott..


Woonhuis – Dak opbouw

Datum: Juni 2012 Opdrachtgever: Eigenaar locatie: Papend..


Villa, kelder/aanbouw

Datum: November 2011 Opdrachtgever: Eigenaar Lokatie: Rot..


Woonhuis, aanbouw

Datum: September 2010 Opdrachtgever: Eigenaar Lokatie: Be..


Woonhuis – aanbouw en dakopbouw + interieur

Datum: Mei 2012 Opdrachtgever: Eigenaar locatie: Rhoon ..